Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Sanimax is een specialist in sanitair en het renoveren hiervan. Al sinds 2012 zetten wij ons in om onze klanten te voorzien van de mooiste badkamers door middel van sanitair en tegels. Hierdoor is ons team ook specialist in badkamerrenovaties en zijn wij werkzaam in onder andere Heemstede, Hoofddorp en Haarlem.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Uw veelzijdige specialist in sanitair en renoveren

Ga voorbereid aan de slag door een specialist in sanitair te raadplegen, voordat het renoveren begint. Wij geven u graag advies als ervaren badkamerspecialist. Niet alleen geven wij als specialist raad voor een badkamerrenovatie, wij maken het ook mogelijk. In onze uitgebreide badkamershowroom kunt u inspiratie opdoen, voordat wij beginnen aan de renovatie van uw badkamer. Tevens vindt u daar diverse opties die wij sterk aanraden voor het sanitair om uit te kiezen voordat het renoveren begint. Een voorbeeld van een topartikel uit ons assortiment is de Damixa-douchekop. Deze kop maakt het douchen gegarandeerd ontspannend.

Hoe pakken wij een badkamerrenovatie aan?

Een badkamerrenovatie begint bij ons, als specialist in sanitair en renoveren, met een kennismakingsgesprek. Door deze met ons in te plannen, voorziet u uzelf van een afspraak waarin u al uw wensen en eisen kunt aangeven. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de echte specialisten in de branche geworden en weten wij als geen ander wat u zoekt in uw designerbadkamer. Zo kunt u uw voorkeur doorgeven voor welk type tegels u wilt, maar ook wat u zeker niet wilt. Als specialist in badkamers voorzien wij u graag van alle gemakken, want uw badkamer is een belangrijk onderdeel van het huis en uw ontspanning. Als eenmaal alle wensen, eisen en afmetingen op papier staan, gaan wij verder met de volgende stap in het project van de badkamerrenovatie: het maken van een 3D-tekening van uw droombadkamer. Zodra u overal mee akkoord bent, plannen wij als laatste een datum in wanneer wij aan de slag gaan.

Word volledig door ons ontzien

Schakel de hulp in van een specialist in sanitair en renoveren en wordt volledig ontzien tijdens een badkamerrenovatie. Onze toppers gaan graag voor u aan de slag met de realisatie van uw droombadkamer. Wij werken met een standaard team van designers, die de mooiste ontwerpen voor u kunnen maken. Ontdek wat er allemaal mogelijk is door contact met ons op te nemen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer