Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Met een 3D-rendering van uw badkamer krijgt u een impressie van hoe uw nieuwe badkamer eruit zal zien. Sanimax is uw specialist in het ontwerpen, monteren en installeren van uw nieuwe badkamer. Wij maken uw 3D-tekening voor uw badkamer op onze locatie in Haarlem. U kunt vrijblijvend bij ons terecht voor de mooiste 3D-rendering voor uw badkamer van IJmuiden tot Haarlem.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Het voordeel van een 3D-rendering van uw badkamer

Wij maken een 3D-rendering van uw badkamer tijdens een tweede gesprek. Door te werken met een vast stappenplan, weet u altijd waar u aan toe bent. Voordat wij een 3D-tekening van uw badkamer gaan maken in onze badkamershowroom nodigen wij u graag uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij alles wat nodig is voor het maken van een 3D-tekening van uw badkamer. Als het eenmaal duidelijk is wat de wensen zijn, gaan wij voor u aan de slag. Aan de hand van een 3D-tekening krijgt u een goed idee over hoe uw nieuwe badkamer eruit gaat zien. Wij zijn namelijk van mening dat een badkamer de fijnste kamer van het hele huis is. Door een designerbadkamer te laten ontwerpen, wordt u verzekerd van dé badkamer van uw dromen.

Wij realiseren uw droombadkamer

Niks is heerlijker dan een badkamer die volledig naar uw wens is. Door ons als badkamerspecialist in te schakelen, voorzien wij u niet alleen van een fantastische badkamer, u weet steeds waar u aan toe bent. Daarnaast laten wij met de 3D-tekening van uw badkamer ook meteen zien dat wij uw wensen begrijpen en toepassen. Het allermooiste moment is wanneer u ziet hoe wij van een 3D-rendering een daadwerkelijke badkamer realiseren. Van begin tot eind wordt u volledig ontzien bij de complete installatie van uw badkamer.

Plan uw afspraak in

Wilt u onze hulp inschakelen en een 3D-rendering van uw badkamer laten maken? Maak dan gemakkelijk een afspraak online. Door ons contactformulier in te vullen, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ontdek wat er allemaal mogelijk is door het werk van de verschillende designers te bekijken en laat u inspireren voor een prachtige 3D-tekening van uw badkamer.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer