Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Wilt u graag advies inslaan van een badkamerspecialist in de omgeving van Haarlem? Dan helpt Sanimax u graag verder. Wij beschikken over enorm veel vakkennis als het gaat om badkamers. Of u nu advies wilt over kleine badkamers of juist hele grote, onze specialisten gaan graag met u in gesprek.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Win advies in van een badkamerspecialist

Laat u voorzien van advies van een echte badkamerspecialist. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat u zoekt. Het maakt hierbij niet uit of u advies wilt voor kleine of grote badkamers, wij pakken het allemaal aan. Op afspraak kunt u in onze badkamerwinkel inspiratie opdoen en de verschillende stijlen bekijken. Tijdens uw afspraak kunt u het advies ontvangen dat u graag wilt hebben van onze badkamerspecialist. Door onze Badkamervoorbeelden te bekijken, krijgt u een idee van wat er allemaal mogelijk is binnen onze diensten. Wij helpen u graag bij het creëren van een droombadkamer en gebruiken hiervoor alleen maar producten van echte designers. Sla nu advies op maat in voor kleine en grote badkamers.

Ga met ons in gesprek

Om advies voor kleine badkamers te krijgen, bent u van harte welkom bij onze badkamerspecialist. Wij voorzien u van alle informatie die u moet weten, voordat u onze hulp inschakelt. Als specialist in het aanleggen van sanitair heeft u binnen korte tijd een fantastische badkamer. Meer over ons en onze diensten vertellen wij u graag in een kennismakingsgesprek. Deze plant u in door te bellen naar 023 844 16 18.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer