De badkamershowroom van Sanimax is sinds 2012 te vinden in Haarlem. Vanaf de eerste dag is de “no nonsense” mentaliteit neergezet en deze geldt nog steeds door het hele bedrijf. Wij zijn ieder jaar gegroeid en daardoor uitgegroeid tot de meest veelzijdige badkamershowroom in de buurt van Haarlem, in Nederland en volgens sommigen zelfs ver daarbuiten. Onze specialisten verwelkomen u graag!

Badkamermeubels

Een badkamershowroom met mozaïek tot in het detail

In onze prachtige badkamershowroom vindt u diverse soorten badkamertegels. Met ons aanbod aan mozaïek kunt u bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of een wand in uw woonkamer precies de afwerking geven die u wenst. Het geheel wordt door het juiste gebruik van onze tegels enorm speciaal. Glasmozaïek, natuursteen mozaïek of ceramisch mozaïek, op een matje of tegel, alles is mogelijk. Onze specialisten in badkamers informeren u graag over de specifieke mogelijkheden in onze badkamershowroom. Door een afspraak met ons in te plannen, verzekert u uzelf van de volledige aandacht die u van ons verwacht. Als specialist in sanitair en badkamerrenovaties helpen wij u graag bij het realiseren van dé badkamer van uw dromen.

Deskundig advies

Grote showroom met demo badkamers

Gratis parkeren

Beste prijsgarantie

Ontdek de mogelijkheden en designs

Laat de badkamer van uw dromen ontwerpen door een van de vaste designers die met ons samenwerken. Een aantal van hun ontwerpen staan opgesteld in onze badkamershowroom. Hierdoor kunt u optimaal inspiratie opdoen, zodra u bij ons langskomt. Voor meer informatie over onze diensten bent u van harte welkom in onze showroom vol badkamers of plan een afspraak in hiervoor met een van onze medewerkers.