Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Uw zoektocht naar een veelzijdige tegeloutlet in de gemeente Haarlemmermeer stopt hier. Sanimax voorziet u van de mooiste tegels in Haarlem Waarderpolder en omgeving. Sinds 2012 zetten wij ons in voor de mooiste tegels voor in uw badkamer. Met een echte “no nonsense” mentaliteit is ons bedrijf uitgegroeid tot een van de beste sanitair- en tegelbedrijven van Nederland.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Wij zijn uw veelzijdige tegeloutlet

Binnen onze tegeloutlet vindt u de ideale tegels voor uw badkamer. Wij bieden u als badkamerspecialist graag een totaaloplossing. Hierdoor kunt u ons niet alleen inschakelen op het moment dat u nieuwe tegel zoekt, u kunt bij ons ook terecht wanneer u een specialist in het aanleggen van sanitair zoekt. U kiest er namelijk niet dagelijks voor om uw badkamer te voorzien van een nieuw uiterlijk. Hierdoor willen wij u graag garanderen van de kwaliteit die uw badkamer verdient. Het is het kloppende hart van het huis en wordt dagelijks intensief gebruikt. Door de juiste badkamertegels uit te kiezen, maakt u van uw badkamer een oase om tot rust te komen.

Diverse tegels voor uw badkamer

Tijdens uw zoektocht naar de beste tegeloutlet wilt u het gevoel krijgen dat uw wensen en eisen gehoord worden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u zoekt aan de hand van de informatie die u aan ons geeft. Zo kunnen wij de perfecte tegels voor u selecteren. In ons aanbod hebben wij verschillende tegels van diverse designers. Van mozaïek tot natuursteen, wij regelen het voor u.

Vind de perfecte tegel

Als veelzijdige tegeloutlet kijken wij er naar uit om u te helpen bij uw zoektocht naar de beste tegels voor in uw badkamer, keuken of toilet. Onze specialisten staan voor u klaar om hetgeen te vinden dat aan uw wensen voldoet. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer