Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Laat uw badkamer verrijken met een Damixa-douchekop. Dit Deense merk straalt hoogwaardige kwaliteit uit met een strakke en tijdloze stijl. Sanimax uit Haarlem voorziet u van de beste kwaliteitsproducten voor in uw badkamer. Wij realiseren een totaaloplossing wanneer wij een nieuwe badkamer bij u komen plaatsen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Een hoogwaardige Damixa-douchekop

Een Damixa-douchekop bestaat uit een goed staaltje vakmanschap. Het Deense merk, dat onderdeel is van het Deense culturele erfgoed, zorgt er al vanaf het begin voor dat hun producten van topkwaliteit zijn. U geniet optimaal van een heerlijke douche met deze douchekop die met zijn tijdloze design u van alle gemakken voorziet. Wanneer u een designerbadkamer laat ontwerpen bij een van onze specialisten, vinden wij het van groot belang dat u van alle gemakken voorzien wordt. Als badkamerspecialist met jarenlange ervaring zorgen wij er dagelijks voor dat onze klanten met een lach op hun gezicht naar hun nieuwe badkamer kijken. Ga voor een ontspannen moment onder de douche door een douchekop van Damixa.

Kies voor kwaliteit

Ga voor de kwaliteit van een Damixa-douchekop en ervaar een rustgevend moment in uw badkamer. Wij zijn van mening dat de badkamer het kloppende hart van het huis is. Om deze optimaal te benutten dient deze van alle gemakken voorzien te zijn. Als uw specialist in het aanleggen van sanitair helpen wij u graag hierbij. Wij werken samen met een vast team van designers. Ontdek meer over ons bedrijf of bel naar 023 844 16 18.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer