Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Wilt u een designerbadkamer laten ontwerpen in de omgeving van Haarlem? Sanimax helpt u graag verder! Wij voorzien u van een totaaloplossing door u van start tot finish te ontzien. Door met een van onze specialisten in gesprek te gaan, kunt u al uw wensen en eisen aan ons voorleggen. Aan de hand daarvan maken wij een prachtig ontwerp voor uw designerbadkamer, voordat wij deze bij u komen installeren in Haarlem en omstreken.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Een designerbadkamer laten ontwerpen door een specialist

Wanneer u een designerbadkamer wilt laten ontwerpen, wilt u dat dit gedaan wordt door een specialist. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een echte specialist in badkamers geworden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de badkamer is. Daarom voorzien wij u graag van alle gemakken die wij u kunnen bieden. Dit begint allemaal bij het laten ontwerpen van uw designerbadkamer. Tijdens een intake noteren wij al uw wensen en eisen voor de badkamer. Deze verwerken wij in een 3D-rendering van de badkamer.

Uw designerbadkamer installeren

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp dat u heeft laten maken voor uw designerbadkamer, gaan wij met u in gesprek over de installatie hiervan. Door onze goede samenwerking met verschillende designers en leveranciers, regelen wij de mooiste materialen, waaronder een Damixa-douchekop, voor uw droombadkamer. Want zeg nu zelf, u laat niet jaarlijks uw badkamer opknappen. Juist daarom zorgen wij graag voor een totaaloplossing, waardoor wij uw designerbadkamer in een keer goed kunnen installeren. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis om een exclusieve badkamer aan te leggen.

Laat uw ideeën uitwerken

Schakel onze hulp in als u een designerbadkamer wilt laten ontwerpen en installeren. Ons team helpt u graag om uw droombadkamer te realiseren. Ontdek de vele mogelijkheden door onze Badkamervoorbeelden te bekijken. Deze geven samen met onze projecten een leidraad van wat er mogelijk is. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer