Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Laat een exclusieve badkamer aanleggen door een specialist nabij Hoofddorp. Sanimax is uw specialist als het gaat om sanitair en tegels in Haarlem. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al vele klanten mogen voorzien van een exclusieve droombadkamer. Door met ons in gesprek te gaan, voorzien wij u van een ontwerp op maat.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Laat uw exclusieve badkamer aanleggen door een ervaren specialist

Voor het aanleggen van een exclusieve badkamer is het sterk aan te raden een specialist in te schakelen. Wij zijn de specialist in badkamers die u zocht. Door middel van een kennismakingsgesprek komen wij er graag achter hoe wij u kunnen helpen. Ons team is gespecialiseerd in sanitair renovaties, waardoor wij altijd de beste resultaten behalen. U laat niet dagelijks uw badkamer opknappen en daarom vinden wij het van belang dat deze hoogwaardige materialen krijgt. Door u te voorzien van een badkamer op maat, kunnen wij als specialist in badkamerinstallatie uw droombadkamer realiseren.

Schakel ons team in

Op het moment dat u een exclusieve badkamer wilt laten aanleggen, kunt u bij ons terecht. Wij realiseren met gemak op maat gemaakte badkamermeubels voor in uw exclusieve badkamer. Kom erachter wat wij en onze designers voor u kunnen betekenen door met ons in gesprek te gaan. Om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer