Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Bent u op zoek naar badkamervoorbeelden ter inspiratie voor uw eigen badkamer? Sanimax voorziet u graag van alles wat u nodig heeft. Als ervaren specialist op het gebied van sanitair en tegels bieden wij een divers aanbod aan. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is voor uw badkamer, ongeacht het budget.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Wij bieden u verschillende badkamervoorbeelden aan

Wilt u binnenkort een nieuwe badkamer realiseren en wilt u diverse badkamervoorbeelden bekijken ter inspiratie? Wij hebben verschillende badkamerstijlen die dienen als inspiratie. Deze worden allemaal gepresenteerd in onze badkamershowroom in Haarlem. Door een afspraak met ons te maken, kunt u de verschillende voorbeelden bekijken en uw nieuwe badkamer realiseren. Wij helpen u graag verder door met u in gesprek te gaan en uw wensen te noteren. Als ervaren badkamerspecialist weten wij als geen ander hoe belangrijk een badkamer is. U maakt dagelijks gebruik van de ruimte, waardoor het nooit een slecht idee is om hier goed in te investeren, want een goede badkamer geeft veel plezier.

Bekijk de diverse voorbeelden

Ontdek onze badkamervoorbeelden. U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing voor uw badkamer. Wij helpen u graag verder door badkamermeubels op maat te maken en te monteren. Kies voor een comfortabele en stijlvolle designerbadkamer. Wij werken samen met vaste designers voor de mooiste badkamers. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 023 844 16 18.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer