Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Wilt u de hulp inschakelen van een specialist in badkamerinstallatie in de omgeving van Haarlem? Sanimax staat voor u klaar! Als specialist in badkamerinstallatie zijn wij werkzaam in een straal van dertig kilometer rondom Haarlem, waaronder Beverwijk. Ook als u een nieuwe badkamer wilt in Wormerveer staan wij voor u klaar. Ontdek wat er allemaal mogelijk is bij ons als expert in de branche.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Wat kunnen wij betekenen als specialist in badkamerinstallatie?

Als specialist in badkamerinstallatie kunt u bij ons terecht als u uw badkamer wilt laten renoveren. Wij zijn namelijk van mening dat een badkamer het hart van het huis is, waardoor deze voorzien moet zijn van alle gemakken. Als ervaren badkamerspecialist in de branche, weten wij als geen ander wat u zoekt. Tijdens een intakegesprek bespreken wij graag al uw wensen en noteren deze. Vervolgens gaan onze designers aan de slag om een mooi ontwerp te maken. Wij werken dan ook alleen met badkamermaterialen van een hoogwaardige kwaliteit. Ontdek welke materialen wij leveren gemaakt door de diverse designers waarmee wij samenwerken. U badkamer wordt gegarandeerd de eyecatcher van uw woning.

Inspiratie opdoen voor uw badkamer

Door onze eerdere projecten te bekijken, doet u inspiratie op voor uw badkamer. Het geeft een leidraad van wat er allemaal mogelijk is, als u ons inschakelt als specialist voor de installatie van uw badkamer. Ongeacht wat uw wensen zijn, wij gaan graag met u in gesprek. Geen idee is te gek en wij gaan graag de uitdaging aan om u te voorzien van een prachtige designerbadkamer. Laat dan ook een exclusieve badkamer aanleggen door onze specialisten.

Bespreek uw wensen met ons

Ga in gesprek met ons als specialist in badkamerinstallatie. Wij weten als geen ander wat er nodig is om een prachtige badkamer te realiseren die aan uw wensen voldoet. Plan vandaag nog uw afspraak in en win advies van een echte badkamerspecialist. Voor meer informatie belt u vrijblijvend naar 023 844 16 18.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer