Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Sanimax heeft prachtige op maat gemaakte badkamermeubels nabij Bloemendaal. Wij zijn gevestigd in Haarlem en hebben veel ervaring in het ontwerpen en plaatsen van badkamers, sanitair en tegels. U zit bij ons dan ook gegarandeerd goed als u uw badkamer wilt omtoveren in de badkamer van uw dromen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Op maat gemaakte badkamermeubels vindt u hier

Wij realiseren de mooiste op maat gemaakte badkamermeubels voor u. Als uw ervaren badkamerspecialist voorzien wij u graag van de mooiste meubels van topkwaliteit. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van een prachtige badkamer. De badkamer is het hart van het huis en de ideale plek om tot rust te komen. Door met ons in gesprek te gaan, ontvangt u vrijblijvend advies van een badkamerspecialist. Tijdens dit gesprek kunt u de wensen en eisen doorgeven die u heeft, voordat u op maat gemaakte badkamermeubels bestelt. Hierdoor wordt u verzekerd van service die u verwacht van een specialist binnen de branche.

Kom bij ons langs

Wanneer u op zoek bent naar op maat gemaakte badkamermeubels, dan bent u van harte welkom in onze badkamershowroom in Haarlem. Hier hebben wij verschillende demo’s en materialen staan waaruit u kunt kiezen. Om u optimaal van dienst te zijn, raden wij aan om een afspraak in te plannen. Tevens kunt u inspiratie uit onze eerdere projecten halen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer