Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Een complete badkamer laat u installeren door een specialist nabij Hoofddorp. Sanimax uit Haarlem beschikt over jarenlange ervaring in het installeren van badkamers van verschillende groottes. Als specialisten in de branche maken wij graag het onmogelijke mogelijk. Schakel onze hulp in als u een complete badkamer wilt laten installeren van Westpoort tot Haarlem naar Hoofddorp.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Wij komen uw complete badkamer installeren

Op het moment dat u een complete badkamer wilt laten installeren, is het van belang dat u de hulp inschakelt van een ervaren badkamerspecialist. Ons team heeft jarenlange ervaring in badkamerrenovaties, waardoor u gegarandeerd de kwaliteit krijgt die u van een specialist verwacht. Het installeren van een complete badkamer begint bij een plan. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij graag uw wensen voor uw nieuwe designerbadkamer van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u bij ons alles zelf uitkiezen, van badkamertegels voor op de muur tot de handgreepjes van uw badkamermeubels. Tijdens het gehele proces, van ontwerp tot installatie, wordt u volledig ontzien van alle taken en hoeft u enkel uw wensen duidelijk te maken. Dit doen wij graag voor al onze klanten.

Maak een afspraak met ons

Wacht niet langer en maak een afspraak met ons om uw complete badkamer te installeren. Wij helpen u graag bij het aanleggen van een exclusieve badkamer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Bekijk dan zeker onze eerdere projecten. Voor meer informatie of om een afspraak in te plannen, neemt u het best contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om met u rond de tafel te zitten.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer