Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Sanimax heeft de mooiste badkamertegels voor u in de buurt van Haarlem. Naast het feit dat wij deze voor u leveren, kunnen wij deze ook voor u monteren. Wij staan voor u klaar voor de volledige renovatie en installatie van uw favoriete ruimte, namelijk uw badkamer. Door onze hulp zorgt u ervoor dat uw badkamer wordt voorzien van de mooiste designerproducten die niet alleen prachtig zijn, maar die van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Wij leveren en plaatsen uw badkamertegels in de buurt van Haarlem

Door uw badkamertegels te halen bij een badkamerspecialist bent u van kwaliteit verzekerd. In onze veelzijdige tegeloutlet vindt u gegarandeerd de tegels die het beste bij uw badkamer passen. Niet alleen kunt u ons inschakelen om de mooiste tegels aan te schaffen. Wij plaatsen deze tegels ook graag voor u. Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren van badkamers. Laat u inspireren door onze eerdere projecten, voordat u nieuwe badkamertegels uitkiest. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden.

Schakel ons in om de tegels te zetten

Laat de plaatsing van badkamertegels over aan een specialist. Wij installeren uw complete badkamer, zodat u binnenkort geniet van een designerbadkamer die aan al uw wensen voldoet. U wordt hierbij voorzien van kwaliteit van de hoogste plank. Bel naar 023 844 16 18 of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer