Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Sanimax uit Haarlem is uw specialist wanneer u sanitair wilt laten aanleggen in uw badkamer. Wij ontzien u volledig door u te voorzien van een totaaloplossing voor uw nieuwe badkamer. Ons gehele team heeft een “no nonsense” mentaliteit, waardoor u gegarandeerd de badkamer van uw dromen krijgt.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Uw veelzijdige specialist in sanitair aanleggen

Wij zijn uw veelzijdige badkamerspecialist in de regio. Als specialist weten wij als geen ander hoe we sanitair moeten aanleggen, zodat u wordt voorzien van een goedwerkende badkamer. Dit doen wij graag voor u vanaf het begin. U kunt dan ook bij ons terecht voor een 3D-rendering van uw badkamer, een fotorealistisch ontwerp van uw badkamer aan de hand van uw wensen. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden binnen de diverse badkamerstijlen. Daarnaast scheelt het een hele hoop gedoe op het moment dat een specialist uw sanitair komt aanleggen.

Schakel onze hulp in

Bent u op zoek naar een specialist die het sanitair in uw badkamer kan aanleggen? Dan helpen wij u graag verder! Plan vandaag nog uw intakegesprek in door contact met ons op te nemen. Tijdens dit gesprek nemen wij al uw wensen door. U bedenkt het en wij maken het mogelijk. Bekijk onze eerdere projecten voor extra inspiratie.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer