Advies op maat

Eigen 3D-ontwerp

Van ontwerp tot installatie

Sanimax voorziet u van verschillende badkamerstijlen, zodat uw badkamer het hart van het huis wordt. U komt er dagelijks meerdere malen, waardoor wij het belangrijk vinden dat deze 100% aansluit op al uw wensen. Creëer een badkamer waar u trots op bent door deze te stijlen met de juiste designerproducten.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sanimax rendering badkamer
Sanimax rendering badkamer

Ontdek de verschillende badkamerstijlen

Tegenwoordig zijn er vele verschillende badkamerstijlen waaruit u kunt kiezen. In onze badkamerwinkel in Haarlem kunt u op afspraak inspiratie opdoen. Wij beschikken over diverse badkamerdemo’s die stuk voor stuk uniek zijn op hun eigen manier. Ontdek welk type badkamer u het meeste aanspreekt en laat een 3D-rendering van uw badkamer maken. Zo ziet u hoe de diverse badkamerstijlen eruitzien in uw badkamer. Om dit te realiseren maakt u een afspraak met ons voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij al uw wensen en inspiratiebronnen. Bekijk dan ook zeker onze projecten om als leidraad te gebruiken voor uw eigen badkamer.

Kies uw favoriete stijl

Laat u verrassen door de verschillende badkamerstijlen en kies uw favoriet. Als specialist in badkamerinstallatie weten wij als geen ander dat een badkamer van hoge kwaliteit een fantastische investering is. Niet alleen geniet u dagelijks van een prachtige badkamer, het is ook nog eens voorzien van alle gemakken die u zelf heeft gekozen. Neem contact met ons op als u een afspraak wilt inplannen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer