Sanitair winkel Haarlem

Welkom bij Sanimax, Dé sanitair winkel in Haarlem. Bij ons heeft u een ruime keuze van moderne tot industriële badkamers. Ook kunt u uw exclusieve badkamer door ons laten ontwerpen. In onze sanitair winkel in Haarlem loopt u van voor naar achter terwijl u onderweg volop inspiratie tegenkomt. Al onze voorbeeld badkamers kunnen u veel inspiratie geven. Zo nemen ze je mee in de nieuwste trends zoals badkamers met natuurlijke materialen, romantische looks en/of strak en moderne badkamer designs. Uiteraard denken wij ook praktisch met u mee zodat u met uw droom badkamer alsnog veel ruimte creëert. In onze sanitair winkel in Haarlem zijn we graag verfrissend en verrassend. Daarom komt u in Haarlem de uniekste designs tegen die u maar kunt bedenken. Denk maar eens aan gekleurde kranen in goud of koper. Uiteraard zijn er talloze opties als we het over kleur hebben. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven u graag advies in onze sanitair winkel in Haarlem.

Inspiratie

Naast al onze voorbeeld designs vol inspiratie vindt u bij onze sanitair winkel in Haarlem ook heel veel slimme voorbeelden van keuzes die u te wachten staan. Want alleen al aan materialen loopt u tegen talloze mogelijkheden aan. En dan hebben we het nog niet eens over de douche, want gaat u voor een douchewand, douchecabine, schuifdeur of draaideur? Wilt u de douche aan de muur hangen of wilt u hem liever laten inbouwen? En welke kleur moet de douchekop zijn? Ook kunt u inzien hoe slim wij omgaan met de beperkte ruimte voor de wc. En zo kunnen wij nog heel veel dingen opnoemen, echter hebben wij liever dat u dit in het echt ervaart en proeft. Samen met onze badkamer deskundige in Haarlem bouwt u gemakkelijk uw droom badkamer. Kom gerust langs en wij helpen u graag.

Sanitair winkel in Haarlem

Sanimax is al sinds 2012 te vinden op de Fustweg 3A in Haarlem. Wij zijn uitgegroeid tot één van de meeste vooraanstaande sanitair- en tegel bedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten. Wij zijn van mening dat uw badkamer u thuis moeten laten voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze aan al uw wensen vol doet. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Kunt u niet wachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u helpen met uw droom badkamer!

Sanitair winkel Haarlem

Maak een afspraak

Wilde badkamer ideeën? Geen probleem!
Maak een afspraak dan kijken wij wat er mogelijk is.