Exclusieve badkamer laten ontwerpen

Droomt u ook van een exclusieve badkamer, die helemaal ontworpen is naar uw eigen smaak en wensen? Dan bent u bij Sanimax aan het juiste adres. Met jarenlange kennis en ervaring in de sanitair wereld, hebben wij voor alle projecten een oplossing. Wij maken exclusieve badkamers op maat en onze specialisten staan altijd voor u klaar om te adviseren over de beste opties en mogelijkheden voor uw exclusieve badkamer. Al onze exclusieve badkamer ontwerpen zijn uniek. Door zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren, stellen wij uw droom badkamer samen. Hierbij spelen een aantal factoren een rol zoals welke elementen, kleuren en materialen u vooral terug wilt laten komen in uw badkamer. Op basis daarvan maken wij een geheel persoonlijk ontwerp voor uw exclusieve badkamer.

exclusieve badkamer laten ontwerpen

Uw exclusieve badkamer

Elke exclusieve badkamer is natuurlijk uniek in zijn soort. Zoals we al eerder zeiden wordt deze volledig samengesteld naar uw persoonlijke wensen. Door dat we verschillenden soorten elementen met elkaar combineren, komen we altijd tot een exclusief ontwerp. U kunt bijvoorbeeld denken aan het combineren van marmeren tegels met industriële materialen. Maar we adviseren u niet alleen over het ontwerp. Ook hechten wij veel waarde aan de praktische kant van een exclusieve badkamer zoals de indeling. We proberen altijd op een chique wijze, zoveel mogelijk ruimte te creëren. Er komen bij het ontwerpen van een exclusieve badkamer ook sfeerbepalende elementen bij kijken zoals verlichting. Ook hierin geven wij u graag advies. Kort gezegd: U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij adviseren over het meeste praktische, sfeervolle en mooie ontwerp. Zo bouwen wij samen uw droombadkamer!

Exclusief betekent een Wellness-beleving!

Droomt u er ook van om het ultieme ‘spa’ gevoel thuis te creëren? Een exclusieve badkamer kenmerkt zich niet alleen door het ontwerp, maar ook door het gevoel wat u ervan krijgt. Door extra functionaliteiten toe te voegen in uw badkamer, kunt u voor een Wellness beleving zorgen. Denkt u maar eens bijvoorbeeld aan een regendouche, waarbij de warme stralen uw hele lichaam bedekken. Of doucht u vaak met uw partner samen? Ga dan voor een dubbele douche als u er de ruimte voor heeft. Met deze extra functionaliteiten kunnen jullie dag op dag weer samen genieten van de ultieme Wellness-beleving in uw eigen exclusieve badkamer.

exclusieve badkamer sanimax
Wellness gevoel exclusieve badkamer

Exclusieve badkamer bij Sanimax

Sanimax is al sinds 2012 te vinden op de Fustweg 3A in Haarlem. Wij zijn uitgegroeid tot één van de meeste vooraanstaande sanitair- en tegel bedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten. Wij zijn van mening dat uw badkamer u thuis moeten laten voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze aan al uw wensen vol doet. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Kunt u niet wachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u helpen met uw droom badkamer!

Maak een afspraak

Wilde badkamer ideeën? Geen probleem!
Maak een afspraak dan kijken wij wat er mogelijk is.