Moderne Badkamer

Bent u van plan uw badkamer te verbouwen maar weet u nog niet voor wat voor stijl u wilt gaan? Dan is een moderne badkamer wellicht iets voor u. Met een moderne badkamer krijgt u een comfortabele sfeer met strakke lijnen en veel ruimte. Aangezien uw badkamer een belangrijke plek is, is het belangrijk dat u in uw badkamer tot rust kan komen. Met een moderne badkamer heeft u geen last van de drukte en is dit dus mogelijk.

Moderne badkamer
moderne badkamer kopen

Moderne badkamermeubels

Badkamer meubels zijn essentieel in elke badkamer. Deze meubels kunnen uw badkamer veranderen in een moderne badkamer of juist in bijvoorbeeld een Scandinavische badkamer. Dit maakt de keuze die u maakt voor meubels zeer belangrijk. Als u kiest voor een moderne badkamer, is het belangrijk dat u meubels kiest met strakke lijnen en minimale kleuren. Het is belangrijk dat u 1 meubelstuk heeft die gecentreerd kan staan zoals een wasbak, badkuip of douche. Door dit meubelstuk te centreren kunt u uw badkamer met dezelfde soort meubels aanvullen. Hierdoor past alles bij elkaar en heeft u niet het gevoel dat alles net niet goed bij elkaar past. Ook is het belangrijk dat de meubelstukken die u aanschaft niet te druk zijn met te veel kleuren of te veel lijnen en patronen. Zo kunt u het beste symmetrische spullen kopen en spullen met weinig patronen. Uiteindelijk is de keuze natuurlijk aan u. Bij Sanimax kunt u volledig uw eigen moderne badkamer samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Inspiratie moderne badkamer

Inspiratie opdoen voor een moderne badkamer voordat u uw badkamer gaat verbouwen is ontzettend belangrijk. Zo kunt u verschillende ideeën vinden op verschillende manieren. Het is mogelijk om langs te komen in onze showroom. Maar u kunt ook inspiratie opdoen via het internet. Zo kunt u verschillende moderne badkamers vinden op bijvoorbeeld sociale media. Als u meubelstukken mooi vindt kunt u deze opslaan en bewaren. Als u dan langskomt in onze winkel kunnen wij u verder helpen met het vinden van een soortgelijk badkamermeubels die wij in onze collectie hebben staan. Zo kunnen wij u gemakkelijk verder helpen met het maken van uw moderne droombadkamer.

Sanimax moderne badkamer
Moderne Badkamer bij Sanimax

Showroom Sanimax

Sanimax is al sinds 2012 te vinden op de Fustweg 3A in Haarlem. Wij zijn uitgegroeid tot één van de meeste vooraanstaande sanitair- en tegel bedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten. Wij zijn van mening dat uw badkamer u thuis moeten laten voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze aan al uw wensen voldoet. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Kunt u niet wachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u helpen met het ontwerpen van uw moderne badkamer!

Maak een afspraak

Wilde badkamer ideeën? Geen probleem!
Maak een afspraak dan kijken wij wat er mogelijk is.