Badkamerwinkel Haarlem

Sanimax is dé badkamerwinkel in Haarlem! Wij hebben voor elk project een oplossing. Een badkamer is een sanitaire ruimte in een woning, dat wil zeggen een ruimte die speciaal is ingericht voor lichaamsverzorging. Onze badkamerwinkel in haarlem heeft altijd wastafels, spiegels, douches en/of een kuipbaden beschikbaar. Maar onze badkamer winkel in Haarlem heeft uiteraard ook badkamertegels

In veel huizen is de (enige) toilet in de badkamer ingebouwd. In landen waar dat al langer gebruikelijk is, zoals het Verenigd Koninkrijk, wordt vaak badkamer gezegd als eufemisme voor het als te direct gevoelde begrip wc. Men vraagt dan Can I use the bathroom? of Where can I wash my hands? (Mag ik de badkamer gebruiken? Waar kan ik mijn handen wassen?). Zelfs in (openbare) gebouwen waar aparte wc-ruimtes zijn, duidt men dat zo aan. In landen waar het eufemisme niet gebruikelijk is, zal de vraag makkelijk verkeerd begrepen worden. Zoekt u een badkamerwinkel in Haarlem? Kom gerust bij ons langs!

Badkamer tegels
Badkamerwinkel

Badkamerwinkel in Haarlem

Wij zijn de sanitaire badkamer winkel in haarlem voor u. Al sinds 2012 bieden wij de beste kwaliteit aan tegels voor u. Wij proberen onze klanten zo veel mogelijk tevreden te stellen en stellen daarom ook meer opties samen wanneer het neer komt op badkamer ontwerp. Van badkamer meubels tot decoratie en zelfs verlichting. Zoekt u de perfecte badkamer die past bij uw stijl? Verder zoeken hoeft niet meer want wij halen alles in huis om er voor te zorgen dat u de ultieme badkamer heeft die totaal past bij uw eigen stijl. Er komt namelijk veel kijken bij het aanleggen van een nieuwe badkamer en er zijn veel fouten zoals het aanleggen van de verkeerde tegels of meubels die niet passen bij het interieur aanleggen. Om al die onnodige zorgen te voorkomen bent u bij ons op de juiste plek.

Badkamerwinkel Haarlem Showroom

Er is uiteraard ook vele malen keuze uit onze ontwerpers in ons team en in onze badkamerwinkel is ook alles wat wij aanbieden terug te zien. Voor ons is goede service naar onze klanten van groot belang en is onze prioriteit het tevreden stellen van iedereen die kiest om met ons samen te werken. Wij doen ons uiterste best om de badkamer in te stellen op een manier waar u uw het meest in op uw gemak voelt. wij bieden niet alleen de juiste producten maar ook de juiste informatie zodat u ook inhoudelijk de juiste keuzes kan maken.

Badkamer winkel haarlem

Maak een afspraak

Wilde badkamer ideeën? Geen probleem!
Maak een afspraak dan kijken wij wat er mogelijk is.