Badkamermeubels

Bent u opzoek naar nieuwe badkamermeubels? Een badkamermeubel is een belangrijk onderdeel in de badkamer. Zo geeft het nog net wat extra opbergruimte, wat ervoor zorgt dat de wastafel en de rest van de badkamer er lekker opgeruimd uit blijft zien! Ook vormt een badkamermeubel de basis voor verdere inrichting van de badkamer. De afmeting, de vorm en de afwerking van het meubel zijn namelijk belangrijk voor hoe uw badkamer er verder uit komt te zien. Kortom, badkamermeubels zijn een belangrijk onderdeel voor uw dagelijkse routine en persoonlijke verzorging. Bij Sanimax kunt u online of in de showroom alles vinden voor de invulling van uw badkamer.

Badkamermeubels
Badkamermeubels verwarming

Soorten badkamermeubels

Bij ons vindt u een breed assortiment aan badkamermeubels. Een badkamer is tegenwoordig meer dan alleen een plek waar u uw zelf kunt schoonmaken. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de badkamer naar uw persoonlijke stijl is ingericht en helpen u daar graag bij. Wij hebben badkamermeubels voor iedere look. Zo kunnen wij uw badkamer bijvoorbeeld omtoveren tot een moderne badkamer met trendy badkamermeubels met een strak en glad design. Ook hebben wij badkamermeubels voor klassieke badkamers. Toch liever wat warmers? Ga dan voor houten badkamermeubels. Tegenwoordig zien we veel hout terug in de badkamers. Dit komt omdat veel fout warmte en sfeer geeft aan de ruimte. Dus ook voor houten badkamermeubels kunt u zeker bij ons terecht. Sanimax biedt badkamermeubels voor alle stijlen!

Badkamermeubels kopen?

Sanimax is al sinds 2012 te vinden op de Fustweg 3A in Haarlem. Wij zijn uitgegroeid tot één van de meeste vooraanstaande sanitair- en tegel bedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten. Wij zijn van mening dat uw badkamer u thuis moeten laten voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze aan al uw wensen vol doet. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Kunt u niet wachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u helpen met uw droom badkamer!

Badkamermeubels spiegel

Maak een afspraak

Wilde badkamer ideeën? Geen probleem!
Maak een afspraak dan kijken wij wat er mogelijk is.