Badkamer tegels

Een wandtegel is in de regel een vierkant of rechthoekig stuk materiaal, dat tegen een wand kan worden gelijmd of gehangen. badkamer tegels dienen vaak als bescherming en decoratie van de wand of muur. Badkamer tegels worden van gebakken klei gemaakt of natuursteen zoals marmer.

Een badkamer tegel beschermt tegen spetters van vloeistoffen, en is vaak gemakkelijker schoon te maken dan een gestukadoorde muur, of een wand afgewerkt met behang. Dit komt doordat een tegel vaak geglazuurd is. Voornamelijk op plaatsen waar hygiëne gewenst is, zoals in de keuken, badkamer, abattoirs, ziekenhuizen, zwembaden of op het toilet worden tegels toegepast.

Badkamer tegels
Badkamer tegels met douche

Soorten Badkamer tegels

Wilt u uw badkamer tegels een mooie trendy look geven? De nieuwste trend bij het aanleggen van bad kamertegels tegenwoordig is dat u kunt kiezen voor patronen. Ook kunt u kiezen voor kleuren en tinten zoals goud of koper. Met speciale betonverf is het mogelijk om uw bad kamertegels een andere kleur te geven naar uw smaak. Het is daarom veel handiger om voor tegels te gaan dan voor behang. Het is niet handig om behang te gebruiken wanneer u uw badkamer wilt inrichten omdat het meestal vochtig is en het behang dan snel beschadigd kan raken. Daarom is het belangrijk om voor de juiste tegels te gaan en de correcte soort te kiezen. De type bad kamertegels die u kiest bepaald overigens ook de sfeer en de toon van uw badkamer. Gaat u voor iets luxere of toch iets meer simpelere bad kamertegels? Natuurlijk kan het zijn dat u na een tijdje van gedachte veranderd. Denk er dus goed over na zodat u een zorgvuldige keuze kunt maken.

Badkamer tegels kopen?

Sanimax is al sinds 2012 te vinden op de Fustweg 3A in Haarlem. Wij zijn uitgegroeid tot één van de meeste vooraanstaande sanitair- en tegel bedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten. Wij zijn van mening dat uw badkamer u thuis moeten laten voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze aan al uw wensen vol doet. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Kunt u niet wachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u helpen met uw droom badkamer!

Badkamer tegels met inloopdouche

Maak een afspraak

Wilde badkamer ideeën? Geen probleem!
Maak een afspraak dan kijken wij wat er mogelijk is.