Badkamer showrooms

Bij Sanimax hebben we verschillende demo badkamers staan om u te inspireren voor uw eigen badkamer. Wij hebben van alles in onze badkamer showroom staan, houd u van een kleurrijke badkamer of bent u toch meer van een natuurlijke badkamer? Bij Sanimax hebben het allemaal in onze badkamer showrooms staan. U kunt onze badkamer showrooms bezoeken in Haarlem.

Badkamer showrooms bezoeken

Verschillende combinaties

In onze badkamer showrooms staan natuurlijk allemaal verschillende designs. Maar wat nou als u bijvoorbeeld de wasbak van de ene kamer leuk vindt, maar de douche van een andere kamer. Bij Sanimax kunnen we alles samenstellen waardoor u uw eigen droombadkamer maakt zoals u hem wilt. Ook helpen wij u graag met het ontwerpen van een badkamer met de producten die u mooi vindt in onze showrooms.

Op maat maken

Als u door onze badkamer showrooms loopt, komt u allerlei verschillende soorten stijlen tegen. Zo kan het eens een keer voorkomen dat u een mooie wasbak ziet voorbij komen die u graag zou willen toevoegen aan uw badkamer. Maar de wasbak ziet er te groot uit en past hierdoor niet in uw badkamer. U hoeft u hier geen zorgen over te maken, want bij Sanimax kunnen we alles op maat laten maken. Daarom kunt u uit al onze producten kiezen die u in onze badkamer showrooms ziet staan.

sanimax badkamer showroom

Badkamer showrooms bezichtigen bij Sanimax

Sanimax is al sinds 2012 te vinden op de Fustweg 3A in Haarlem. Wij zijn uitgegroeid tot één van de meeste vooraanstaande sanitair- en tegel bedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten. Wij zijn van mening dat uw badkamer u thuis moeten laten voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze aan al uw wensen voldoet. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Kunt u niet wachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u helpen met uw badkamer ontwerp!

Maak een afspraak

Wilde badkamer ideeën? Geen probleem!
Maak een afspraak dan kijken wij wat er mogelijk is.