Badkamer ontwerpen

Wilt u een eigen badkamer ontwerpen? Dan bent u bij Sanimax aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in badkamers ontwerpen en helpen u daar dan ook graag bij. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het maken van badkamer ontwerpen. Met alle informatie die u ons geeft over uw droombadkamer kunnen onze ontwerpers aan de slag. Aangezien wij alles op maat maken en zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos! Nadat onze ontwerpers een badkamer ontwerp hebben gemaakt laten we die aan u zien. Als u tevreden bent gaan onze mensen aan de slag om de badkamer te maken en installeren. Bent u niet tevreden, geen probleem wij nemen uw feedback mee naar het maken van een ander onderwerp. Uiteraard is het ook mogelijk om het badkamer ontwerp samen met onze specialisten te maken. U kunt daarvoor een afspraak maken bij ons.

Badkamer ontwerpen
Badkamer laten ontwerpen

Waarom een badkamer ontwerpen?

Als u aan uw eigen badkamer denkt komen er waarschijnlijk honderden ideeën bij u naar boven. In de praktijk is het altijd net even iets anders, er komt namelijk veel meer bij kijken. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan of alles wel past in de beschikbare ruimte die u heeft en wat bijvoorbeeld de beste indeling is. Hiervoor zijn wij om u te helpen, door onze gespecialiseerde ontwerpers komt u erachter wat voor badkamerontwerp er bij u past. Onze ontwerpers maken een ontwerp voor u. Met dit badkamerontwerp kunt u zien of deze badkamer bij u past of dat u toch voor een ander ontwerp wilt gaan.

Badkamer ontwerp stijlen

Door ons uitgebreide assortiment kunt u uit veel verschillende producten kiezen die u in uw badkamer wilt hebben. Wij hebben bijvoorbeeld verschillende soorten badkamertegels waar u uit kan kiezen. Ook hebben wij verschillende meubels die passen bij de door u gekozen badkamertegels. Hierdoor wordt uw badkamer door u gespecialiseerd en past het badkamerontwerp perfect bij uw wensen. Gaat u bijvoorbeeld voor een modern en chique badkamerontwerp, of kiest u toch voor een warme winter gevoel met houten meubels? Het kan allemaal bij Sanimax. 

Badkamer ontwerp stijlen
Badkamerontwerp winkel

Badkamer ontwerpen bij Sanimax

Sanimax is al sinds 2012 te vinden op de Fustweg 3A in Haarlem. Wij zijn uitgegroeid tot één van de meeste vooraanstaande sanitair- en tegel bedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten. Wij zijn van mening dat uw badkamer u thuis moeten laten voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze aan al uw wensen voldoet. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Kunt u niet wachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u helpen met uw badkamer ontwerp!

Maak een afspraak

Wilde badkamer ideeën? Geen probleem!
Maak een afspraak dan kijken wij wat er mogelijk is.