Badkamer beverwijk

Bent u opzoek naar een badkamer in Beverwijk? Dan bent u bij Sanimax aan het juiste adres. Wij hebben verschillende badkamerartikelen in ons assortiment staan. Wij helpen u dan ook graag het met renoveren of vernieuwen van uw badkamer in Beverwijk. Wij beschikken over verschillende topmerken voor in uw badkamer. 

badkamer beverwijk
badkamer in beverwijk

Badkamer Beverwijk showroom

Bent u nog op zoek naar wat inspiratie voor uw eigen badkamer? Geen probleem wij bij Sanimax hebben verschillende badkamers in onze showroom staan. In onze showroom vindt u allemaal verschillende meubels die u ook kunt gebruiken voor uw eigen badkamer. Alles wat in onze showroom te vinden is kunt u ook allemaal los bij ons kopen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende meubelstukken te combineren en zo uw eigen badkamer in elkaar te zetten. Als u zelf niet exact weet hoe uw badkamer het beste kunt inrichten hebben wij experts klaar staan die u graag helpen met het ontwerpen van uw badkamer. Het enige wat u hoeft te doen is onze experts vertellen wat uw wensen zijn voor uw badkamer in Beverwijk en onze experts doen de rest.

Wij helpen u graag

In onze badkamer showroom staan veel verschillende badkamers, hierdoor kunt u misschien niet exact vinden waar u naar op zoek bent. Dit is geen probleem wij hebben genoeg mensen op de vloer staan waar u alles aan kunt vragen. Ons personeel helpt u graag met het vinden van de meubels die u zoekt. Zo kunt u met behulp van ons uw droombadkamer samenstellen.

badkamer in beverwijk kopen
sanimax in haarlem

Sanimax in Haarlem

Sanimax is al sinds 2012 te vinden op de Fustweg 3A in Haarlem. Wij zijn uitgegroeid tot één van de meeste vooraanstaande sanitair- en tegel bedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten. Wij zijn van mening dat uw badkamer u thuis moeten laten voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat deze aan al uw wensen voldoet. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Kunt u niet wachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u helpen met uw badkamer ontwerp!

Maak een afspraak

Wilde badkamer ideeën? Geen probleem!
Maak een afspraak dan kijken wij wat er mogelijk is.